Fakulti Pertanian Lancar Produk `AJIB’ dan `SATIRI’ - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 4 Nov – Universiti Putra Malaysia (UPM) menandatangani memorandum perjanjian (MoA) antara UPM dan Diversatech (M) Sdn. Bhd. bagi pelancaran dua produk penyelidikan Fakulti Pertanian UPM.