Iowa State University Tingkat Kerjasama Sedia Terjalin Melalui MoU Dengan UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 12 Nov – Universiti Putra Malaysia (UPM) menandatangani memorandum persefahaman (MoU) dengan Iowa State University (ISU) untuk meningkatkan kerjasama sedia terjalin dalam bidang penyelidikan, pertukaran pelajar dan pembelajaran.