Akademi Sukan Dipilih Bantu Felda United FC - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 6 Nov – Akademi Sukan, Universiti Putra Malaysia (UPM) dipilih menjadi perunding fizikal dan psikologi pasukan bola sepak Felda United Football Club (FUFC).