AIST-UPM-KIT Jalankan R&D Biomas - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 13 Nov – National Institute of Advanced Industrial Science and Technology, Japan (AIST) dan Kyushu Institute of Technology, Japan (KIT) menjalinkan usahasama penyelidikan dan pembangunan (R&D) dalam bidang biomas dengan Universiti Putra Malaysia (UPM) baru-baru ini.