Persatuan Pelajar Bangladesh UPM Lancar Buku dan laman web - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 19 Nov – Persatuan Pelajar Bangladesh, Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Bahagian Antarabangsa UPM telah melancarkan majlis perasmian buku cenderamata “Bangladeshi Scholars In Universiti Putra Malaysia” di sini baru-baru ini.