6 Penyelidik UPM Menang 9 Pingat di Belgium - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 24 NOV – Seramai enam penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya meraih sembilan pingat di Belgium Brussels Innova sempena pameran antarabangsa inovasi, penyelidikan dan teknologi baru ke 57, di Belgium baru-baru ini.