UPM Dipilih Ibu Pejabat Baru Persatuan Perikanan Asia - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 20 Nov – Universiti Putra Malaysia (UPM) telah dipilih oleh Persatuan Perikanan Asia (AFS) sebagai lokasi ibu pejabat sekretariat barunya yang akan dipindahkan dari Manila, Filipina menjelang bulan hadapan.