UPM Jalankan Kerjasama Penyelidikan dengan Sunzen Biotech Berhad - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 25 Nov – Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalankan kerjasama akademik dalam bidang penyelidikan dan pembangunan (R&D) produk kesihatan haiwan dengan syarikat peneraju produk tersebut, Sunzen Biotech Berhad.