UPM Dapat RM1.3 juta dari Mitsubishi Corporation untuk Penyelidikan Pemuliharaan Hutan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 27 Nov - Universiti Putra Malaysia (UPM) mendapat pembiayaan sebanyak RM1.3 juta daripada Mitsubishi Corporation, Jepun untuk membangunkan model hutan yang ditanam dengan spesis pokok hutan asal dari setiap negeri di Semenanjung Malaysia.