UPM Juara Berganda Hoki Lelaki dan Wanita IPT - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
PENANG, 1 Dis – Pasukan hoki lelaki dan wanita muncul juara Pesta Hoki USM Antarabangsa 2008 bagi kategori Institut Pengajian Tinggi (IPT) setelah menewaskan lawan masing-masing dari UiTM Malaysia B dan UPSI A dengan keputusan 1-0 dan 3-0 di Stadium Hoki USM.