UPM Ungguli Pertandingan Debat Diraja MADUM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
GOMBAK, 4 Dis – Pasukan debat Universiti Putra Malaysia (UPM) menjuarai Kategori Utama dan memenangi Naib Johan Kategori Muda Pertandingan Debat DiRaja antara Universiti Awam Malaysia (MADUM) 2008 baru-baru ini.