Penyelidik UPM Terima Anugerah ‘Mass Young Researcher Awards 2008’ - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 5 Dis – Prof. Taufiq Yap Yun Hin dari Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi anugerah ‘MASS Young Researcher Awards 2008’ yang dianugerahkan oleh The Malaysian Solid State Science and Technology Society.