GSM-UPM Dipilih Sekolah Perniagaan Terbaik Malaysia - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
PUTRAJAYA, 2 Dis – Sekolah Pengajian Siswazah Pengurusan (GSM) Universiti Putra Malaysia (UPM) dipilih sebagai salah sebuah Sekolah Perniagaan Terbaik Malaysia mengikut rekod cemerlang dalam mentadbir sekolah perniagaan sehingga meraih pengiktirafan antarabangsa tanpa pentadbiran universiti.