UPM Juara Festival Zapin MAKUM 2008 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 4 Dis – Pasukan Zapin Universiti Putra Malaysia (UPM) menjuarai Festival Zapin anjuran Majlis Kebudayaan Universiti-Universiti Malaysia (MAKUM) dengan mempersembahkan tarian Zapin Seri Bunian mengalahkan 17 penyertaan universiti lain.