UPM Juara Nasyid MAKUM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
JOHOR BAHRU, 9 Dis – Kelab Nasyid Nahwan Nur Universiti Putra Malaysia (UPM) menjuarai Festival Nasyid Majlis Kebudayaan Universiti-universiti Malaysia (MAKUM) 2008 pada 3 Disember yang lalu.