Seminar Sukan Universiti ASEAN Bincang Jadikan Universiti Pusat Pembangunan Sukan Unggul - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 12 Dis – Akademi Sukan Universiti Putra Malaysia (UPM) telah mengadakan Seminar Sukan Universiti ASEAN 2008 untuk bertukar maklumat dengan peneraju sukan di universiti ASEAN bagi menjadikan universiti sebagai pusat pembangunan sukan yang unggul.