UPM Cipta Penyembuh Luka Pantas dari Ekstrak Tumbuhan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 17 DIS – Seorang penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya mencipta makanan dan sapuan ekstrak daun kelapa sawit, rumpai laut dan daun keledek yang boleh menyembuhkan luka dengan pantas.