Akademi Sukan UPM Dipilih Bantu Atlet TLDM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 18 Dis – Lembaga Kawalan Sukan (LEKAS) Tentera Laut di Raja Malaysia (TLDM) telah memilih Akademi Sukan Universiti Putra Malaysia (UPM) sebagai perunding fizikal dan psikologi untuk atlet-atlet mereka pada tahun 2009 baru-baru ini.