Malam Gemilang Sains Rai Sumbangan Staf - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
BANGI, 23 Dis – Fakulti Sains Universiti Putra Malaysia (UPM) menjadikan Malam Gemilang Sains 2008 sebagai acara tahunan meraikan staf fakulti yang memberi sumbangan cemerlang sepanjang tahun 2007.