UPM Ketiga Terbaik Antara 20 Laman Web IPTA - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
KUALA LUMPUR, 22 Dis – Laman web Universiti Putra Malaysia (UPM) mendapat tempat ketiga pertandingan laman web kategori Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) yang disertai oleh 20 IPTA.