Pencemaran Bunyi Pasar Raya Tinggi - Berita Harian, (2008)
Lebih 100 pusat beli belah sekitar Lembah Klang didapati menghasilkan bunyi bising hingga melebihi 90 desibel (dBA) yang menyamai pencemaran lalu lintas pada waktu puncak.