Makanan Kafe IPT Mahal - Berita Harian, Umi Nadirah Abdul Rahman & Che Wan Badrul Alias (2008)
Kenaikan harga petrol dan diesel yang memberi kesan pada harga barang keperluan turut meningkatkan harga makanan dan minuman di kafetaria institut pengajian tinggi (IPT) di bandar utama negara ini.