Mesin Bantu Buat Kuih Raya - Utusan Malaysia, Khairunnisa Sulaiman (2008)
Lebaran yang menjelang memberikan rezeki tambahan kepada pengusaha kuih-muih terutama tradisional. Ketika ini pesanan kuih-muih daripada pelanggan berlipat kali ganda memandangkan hari perayaan semakin hammpir.