IBM, 11 IPT Jalin Kerjasama Bangunkan SSME - Berita Harian, (2008)
IBM Malaysia Sdn Bhd (IBM Malaysia) menjalin kerjasama srategik dengan 11 institusi pengajian tinggi (IPT) tempatan untuk membangunkan kurikulum pelbagai disiplin Sains Perkhidmatan, Pengurusan dan Kejuruteraan (SSME).