Al-Quran Mengubat Jiwa - Utusan Malaysia, Zurida Mohyin (2008)
Diam tidak diam, sudah lebih dua minggu umat Islam berpuasa. Malah pada hari ini, umat Islam sedang dalam suasana memperingati hari turunnya al-Quran atau dipanggil Nuzul Quran.