Akademi Sastera 'Percubaan Berani' DBP - Berita Harian, Azizah Ahmad (2008)
Akademi Sastera menjadi model kepada Dewan Bahasa dan Pustakan (DBP) apabila kegiatan yang berkonsepkan ala rancangan realiti televisyen ini berjaya dianjurkan.