Histeria Penyakit Psikiatri - Berita Mingguan, Rohaniza Idris (2008)
Kes Histeria yang menyerang pelajar sekolah di beberapa negeri sejak awal tahun ini perlukan kajian terperinci kerana jumlah kes yang dicatatkan bertambah dan kerap berlaku berbanding tahun sebelumnya.