Teruja Jalani Ibadat Puasa Sebagai Isteri - Berita Harian, Afendi Ismail (2008)
Nikmat kehidupan berumah tangga sudah dua bulan dilalui penyampai radio popular Hot FM, Nik Nor Azura Nik Mahmood sejak diijabkabulkan dengan Pegawai Eksekutif Penjenamaan TV3 Shaffique Ahmad Zehnun du Masjid Tengku Tengah Zaharah, Kuala Terengganu, Terengganu pada 12 Julai lalu.