Dr. Aini dilantik TNC Akademik dan Antarabangsa UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 23 Dis – Mantan Dekan Sekolah Pengajian Siswazah Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Datin Paduka Dr. Aini Ideris dilantik sebagai Timbalan Naib Canselor (Akademik dan Antarabangsa) yang baru mulai 1 Disember lalu selama tiga tahun oleh Kementerian Pengajian Tinggi (KPT).