UPM Dahului IPTA Lain Dengan 514 Projek R&D - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
KUALA LUMPUR, 30 Dis - Universiti Putra Malaysia (UPM) mendahului Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) lain dengan menjalankan sebanyak 514 projek hasil penyelidikan dan pembangunan (R&D) di bawah Skim Penyelidikan Fundamental (FRGS).