Fakulti Sains Tambahbaik Fungsi Melalui Konvensyen - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 24 Dis - Konvensyen Fakulti Sains Universiti Putra Malaysia (UPM) mencari perkongsian di kalangan warga fakulti mengenai kejayaan dicapai tahun ini dan menambahbaik perkhidmatan dan fungsi sedia ada.