Dr Sarjit Dilantik Felo ADJUNG IPPBM dan Ahli IIM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 8 Jan – Aktivis sosial dan Pensyarah Kanan Fakulti Ekologi Manusia, Universiti Putra Malaysia (UPM), Dr Sarjit Singh Darshan Singh Gill telah dilantik sebagai Felo Adjung di Institut Penyelidikan Pembangunan Belia Malaysia (IPPBM) dan Ahli Institut Integriti Malaysia (IIM) baru-baru ini.