Pelajar K15 UPM Beri Sumbangan Kepada Anak Yatim - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SABAK BERNAM, 11 Jan – Seramai 62 orang pelajar Kolej Lima Belas Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menyampaikan sumbangan kepada Asrama Pertubuhan Kebajikan Anak Yatim Islam, Selangor di sini baru-baru ini.