Inspem Tingkat Kolaborasi Matematik Dengan Vietnam - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 10 Jan – Institut Penyelidikan Matematik (INSPEM) Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalinkan kerjasama penyelidikan matematik dengan penyelidik Institute of Mathematics, Vietnamese Academy of Science and Technology (IM-VAST).