UPM Raih Lima Anugerah Pada Festival Filem & Video Pelajar Malaysia Keenam - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 10 Jan – Universiti Putra Malaysia (UPM) meraih lima anugerah pada Malam Anugerah Festival Filem & Video Pelajar Malaysia (FFVPM) baru-baru ini.