Penyelidik UPM dilantik sebagai ahli Jawatankuasa FAM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2008)
SERDANG, 23 Dis – Ketua Laboratori Pembangunan Sukan, Akademi Sukan, Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Madya Dr. Mohd Sofian Omar Fauzee dilantik sebagai ahli jawatankuasa Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM).