UPM Juara Anugerah Gong Kencana Emas - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
JOHOR BAHRU, 3 Jan – Universiti Putra Malaysia (UPM) menjuarai anugerah utama Majlis Kebudayaan Universiti-Universiti Malaysia (MAKUM) iaitu Anugerah Gong Kencana Emas MAKUM yang diberi kepada Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) yang paling cemerlang dalam pertandingan anjuran MAKUM sepanjang tahun 2007 dan 2008.