UPM Dan LGM Kaji Kesan Sarung Tangan Getah Asli di kalangan Pekerja Kesihatan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
PUTRAJAYA, 19 Jan – Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Lembaga Getah Malaysia (LGM) menjalankan kerjasama penyelidikan kesan sarung tangan getah asli terhadap pekerja kesihatan di seluruh dunia.