Ekspresi Palestin UPM Kenang Mangsa Peperangan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 23 Jan – Malam Ekspresi Palestin, Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK), Universiti Putra Malaysia (UPM) menjadi medan lontaran warga UPM mengutuk kezaliman rejim Zionis Israel terhadapo rakyat Gaza.