UPM Juara Anugerah Inovatif dan Kreatif Peringkat IPTA - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
KOTA KINABALU, 7 Feb – Universiti Putra Malaysia (UPM) muncul johan pertandingan Konvensyen Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) peringkat Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) kali ke lima bagi kategori Pengurusan yang berlangsung di Universiti Malaysia Sabah baru-baru ini.