UPM Terima 1311 Pelajar Baru Pasca Siswazah - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 17 Feb – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima seramai 1311 kemasukan pelajar baru pengajian pasca siswazah bagi program ijazah sarjana dan doktor falsafah (PhD) baru-baru ini.