Ahmad Zharif Penerima Pingat Emas Pusat ASPer UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 23 Jan – Ahmad Zharif Arbi dipilih sebagai penerima Pingat Emas Pusat Asasi Pertanian (ASPER), Universiti Putra Malaysia (UPM) pada majlis Penyampaian Sijil Asasi Sains Pertanian, di sini bagi sesi 2007/2008 baru-baru ini.