UPM Tingkat Taraf Hidup Komuniti Kota Marudu Melalui Pengurusan Lestari Sumber Bakau, Pesisiran Pantai dan Perikanan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
KOTA MARUDU, 16 Feb – Universiti Putra Malaysia (UPM), bersama-sama Universiti Malaysia Sabah (UMS) terpilih mengendalikan projek kajian ekosistem bakau dan pengurusan sumber bagi makanan laut dan pelancongan eko mampan komuniti pantai Kota Marudu di Sabah, di sini baru-baru ini.