UPM Penganjur Persidangan Pemikiran Antarabangsa (ICOT) ke-14 2009 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
KUALA LUMPUR, 5 Feb – Universiti Putra Malaysia (UPM) terpilih menjadi penganjur Persidangan Pemikiran Antarabangsa (ICOT) edisi ke-14 yang akan diadakan pada 22 – 26 Jun 2009 di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC).