Pelajar UPM Bolot Empat Emas Pertandingan Teknologi Makanan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
KOTA KINABALU, 16 Feb – Pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya membolot empat daripada lima pingat emas yang dipertandingkan pada 6th Food Science dan Technology Seminar di Universiti Malaysia Sabah (UMS) baru-baru ini.