Prof. Dr. Fakhru’l–Razi Dilantik Pemegang Kursi Profesor Penyelidikan Prince Khalid Bin Sultan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 3 Feb – Pensyarah Jabatan Kejuruteraan Kimia dan Alam Sekitar Fakulti Kejuruteraan, Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Fakhru’l–Razi Ahmadun dilantik menduduki Kursi Profesor bagi penyelidikan ‘Prince Khalid bin Sultan di King Saud University, Arab Saudi baru-baru ini.