MPP Baru Perlu Laksana Kerja Berkesan – Naib Canselor - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 17 Feb – Barisan Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Universiti Putra Malaysia (UPM) yang baru perlu menterjemahkan kepercayaan dan mandat yang diberikan pelajar universiti itu melalui keberkesanan hasil kerja dalam tempoh satu tahun pelantikan, kata Naib Canselornya, Prof. Datuk Dr. Nik Mustapha R. Abdullah.