Alumni UPM Tingkat Komitmen Bantu UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 21 Feb – Seramai 1,040 alumni Universiti Putra Malaysia (UPM) yang hadir ke program UPM Alumni Reunion - Celebrating 7 Decades of Alumni di sini menunjukkan komitmen untuk melestarikan hubungan baik dengan UPM bagi membantu UPM mengekalkan status universiti penyelidikan terkemuka negara dan di peringkat antarabangsa.