UPM Terima Geran RM99,440 dari SKMM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
CYBERJAYA, 26 Feb – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima geran penyelidikan RM 99,440 daripada Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) bagi kerjasama penyelidikan kandungan media baru (new media) di sini, hari ini.