Sedekad 10 sambut 10 tahun penubuhan Kolej 10 UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 22 Feb – Kolej Sepuluh, Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menyambut ulang tahun ke-10 penubuhan kolej tersebut pada majlis Sedekad Sepuluh yang diadakan di kolej tersebut baru-baru ini.